PDF
     BRIDGEXIM a inceput sa distribuie materii prime chimice din anul 1994; Bridgexim Ind SRL, creata in 1998 – avand ca asociati pe doamna Paula Eugenia Bujenita si pe domnul Daniel Bujenita - are o cifra medie de afaceri de peste 11 milioane EUR pe an, vanzand peste 10500 t chimicale.
     Distributia se realizeaza din stocuri aflate in depozitul propriu - depozitul este situat in localitatea Butimanu (DN1A, km 37, la jumatatea drumului dinspre Bucuresti spre Ploiesti) si consta in: 4 hale industriale (structura caramida+beton armat) insumand 4000 m² pentru stocarea de solide ambalate in saci sau lichide ambalate in butoaie, 3 module (cuve de retentie din beton armat) cu rezervoare de otel insumand 1200 m³ pentru stocarea de lichide, cladirea administrativa, cai de acces, platforme betonate pentru manevre/parcari auto; suprafata totala a depozitului 22400 m².
     In depozitul de materii prime ambalate nr. I cu o suprafata de aproximativ 900 m2 s-a delimitat si amenajat un spatiu cu o suprafata de  cca 180 m2 pentru depozitarea aditivilor pentru industria alimentara. Acest spatiu are pardoseala elastica pe baza de rasini, sistem de climatizare pentru a realiza ambientul cerut de aditivii alimentari si un termohigrometru pentru monitorizare a temperaturii si umiditatii. Totodata, in depozitul de materii prime ambalate nr. I este delimitata si o suprafata de cca. 360 m2 amenajata pentru produse care necesita temperaturi de depozitare peste 5 °C. Pentru produsele care cristalizeaza la temperaturi sub 20 °C, in cadrul acestei zone incalzite s-a delimitat o subzona de cca. 30 m2 in care produsele se mentin la temperaturi peste 20 °C.
     Se dezvolta infrastructura destinata activitatii tehnico-administrative prin constructia unei cladiri cu o suprafata de cca. 300 mp pe doua nivele, in curs de realizare. 
     Serviciul suport al activitatii de distributie il constituie transportul rutier specializat de produse chimice, inclusiv produse chimice periculoase. Detinem propriile noastre vehicule (licentiate ADR) si echipamente (corespunzatoare cerintelor legislatiei europene armonizate) pentru a ne desfasura aceasta activitate specifica: 1 autocisterna cu semiremorca (insumand 27500 litri), 2 autocamioane (capacitate totala 15.5 t), 11 autoturisme, 4 autofurgoane, 4 stivuitoare, generator electric 75 KWA, transformator si cutie de distributie electrice, fose ecologice, sistem PSI (incluzand generator de spuma, sistem de pompe cu automatizarea aferenta pentru a mentine presiunea de apa necesara in reteaua de hidranti, rezervor si resurse de apa), rampa de descarcare, electro-plan.
     In paralel cu activitatea de distributie, desfasuram si alte acticvitati/servicii legate de produsele chimice: productie proprie, mixari pentru terti, inchiriere spatii incluzand servicii de manipulare/lotizare/depozitare/gestionare/expediere pentru terti, consultanta de specialitate. 
  • Numar de salariati: 45.
  • Numarul de clienti: peste 700.
     Produse distribuite - o gama larga de materii prime, produse chimice si sisteme pentru urmatoarele domenii industriale: prelucrare cauciuc, prelucrare PVC, lacuri/vopsele/diluanti, ceramica, farmaceutica, cosmetica, aditivi si materii prime pentru industria alimentara si pentru hrana animalelor, adezivi, detergenti/ degresanti/detartranti, pesticide, tipografie, textile-pielarie, foraj petrolier, materiale de constructie, tratarea apelor uzate, materiale electroizolante, materiale specifice sezonului de iarna.
     Comportamentul si seriozitatea demonstrate de-a lungul timpului au determinat furnizorii nostri sa ne acorde linii de credit insumand peste 1900 mii EUR. Avem, de asemenea,  o linie de credit deschisa la banca de 600 mii EUR.
     Suntem certificati si re-certificati SR EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2008.
     Reprezentam in Romania multe companii din Uniunea Europeana, China, Turcia, India, USA.
 
 

Curs valutar BNR

Curs valutar indisponibil